Pirmdiena
23-10-2017
21:32
Sadaļas kategorijas
Zupas [3]
Ieejas forma
Meklēšana
Mūsu aptauja
Vai esat redzējuši filmu "Melānijas hronika"?
Atbilžu skaits: 0
Statistika

Kopā tiešsaistē: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Vietnes draugi
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Parcopi.lv
  • Textbook
  • Mana vietne

    Izdevējs

    Galvenie » Raksti » Pavārgrāmata » Zupas

    Zivju zupa no karūsām

    Nepieciešamās sastāvdaļas:

    • 4 plaukstas lieluma karūsas
    • 1 sīpols
    • 1 burkāns
    • 3 vidēja izmēra kartupeļi
    • Sāls, pipari, lauru lapas, pētersīļi un svaigas dilles - pēc garšas

    Pagatavošana:

    Iztīrītas un nomazgātas karūsas likt katlā un apliet ar aukstu ūdeni un karsēt līdz ūdens sāk vārīties. Pa to laiku, kamēr silst ūdens, rupji sarīvēt burkānu un smalki sagriezt sīpolu. Kartupeļus sagriežam gareniski. 

    Kad ūdens sāk vārīties ar karoti noņemam putas, un pievienojam sagrieztos dārzeņus, sāli, piparus un lauru lapas. Zupu vāram uz mazas uguns aptuveni 20 minūtes vai arī kamēr kartupeļi gatavi. 

    Kamēr zupa vārās smalki sagriežam dilles un pētersīļus, pēc tam pieberam tos jau gatavai zivju zupai, visu izmaisam un uzliekot vāku ļaujam tai atpūsties 10 minūtes un tad liekam galdā. Lai labi garšo!

    Kategorija: Zupas | Pievienoja: Kashalots (30-11-2016)
    Skatījumu skaits: 202 | Atslēgvārdi: karūsas, ēdieni, zivju zupa, pirmais ēdiens, Receptes, zupas | Reitings: 0.0/0
    Komentāru kopskaits: 0
    Vārds *:
    Email *:
    Kods *: